ACTIVITEITENCENTRUM DE KORF

Wijkactiviteitencentrum De Korf in Steenwijk-West is gevestigd in multifunctioneel centrum De Zuidwester. Meteen rechtsaf in de hal van het MFC zitten de gezellige kantine, de diverse vergaderruimtes en de grote zaal. In De Korf wordt veel georganiseerd en er is dan ook van alles te doen voor jong en oud. Ook kunt u in De Korf zelf activiteiten organiseren of ruimte huren voor een vergadering of feestje.

Ons motto: Iedereen moet zich kunnen vermaken in Wijkactiviteitencentrum De Korf!

De Korf organiseert verschillende vaste activiteiten: biljarten en bingo, maar ook eenmalige evenementen. Heeft u iets te vieren of wilt u zelf iets organiseren, bijvoorbeeld een workshop, lezing of feestje? De Korf verhuurt verschillende ruimtes en kan ook catering en bar verzorgen.

Voor deelname aan evenementen en meer specifieke informatie voor eigen activiteiten kunt u bellen (0521 – 522612) of mailen (info@dekorfsteenwijk.nl).

Stichting De Korf staat niet stil en wil activiteiten blijven ontplooien die jong en oud aanspreken.

Nieuwe initiatieven, ook van u, juichen wij zeker toe; we hebben letterlijk en figuurlijk ruimte voor nieuwe ideeën. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat Wijkactiviteitencentrum de Korf haar rol als sociaal en cultureel hart van de wijk kan blijven vervullen. Als De Korf geopend is, bent u altijd welkom voor een kop koffie of thee.

Graag tot ziens in Wijkactiviteitencentrum De Korf!

FACEBOOK DE KORF

ADRESGEGEVENS

Activiteitencentrum De Korf
Gasthuislaan 84
8331 MZ Steenwijk

Telefoon: 0521-522612
E-mail: info@dekorfsteenwijk.nl

WAAR ZIT DE KORF

BESTUUR & VRIJWILLIGERS DE KORF

Het bestuur van de Korf staat altijd open voor nieuwe te organiseren activiteiten. Kom dus gerust langs als u ideeën hebt voor een activiteit of als u ruimte nodig heeft voor een vereniging of organisatie. Als de Korf geopend is, bent u altijd welkom voor een kop koffie of thee.

Vrijwilligers en stichting

De Korf wordt beheerd door vrijwilligers die de Korf en Steenwijk-West een warm hart toedragen. In het pand is de algemene leiding in handen van Stichting de Korf. Voor beheerzaken kunt u bij onze medewerkers aankloppen.

Voor informatie kunt u bellen met:
Harm Holtjer: 0521 – 514632

Stichting de Korf staat niet stil en wil activiteiten blijven ontplooien die jong en oud aanspreken.

Nieuwe initiatieven, ook van u, juichen wij zeker toe; we hebben letterlijk en figuurlijk ruimte voor nieuwe ideeën. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat Wijkactiviteitencentrum de Korf haar rol als sociaal en cultureel hart van de wijk kan blijven vervullen.

CONTACT OPNEMEN

Contactformulier de Korf

1 + 0 = ?